BEOSELIDBE - više o nama

BeoSelidbe – agencija za selidbe i transport je porodična agencija čije poslovanje datira jos od 2002. godine, najpre na područiju Beograda, a kasnije širom Srbije, regiona i od 2008. godine i inostranstva.  Možemo se pohvaliti sa preko 2,500 uspešnih selidbi, kako poslovnog, tako i stambenog tipa.

Dugogodišnje iskustvo i fokus da naši klijetni budu zadovoljni uslugama koje pružamo, već godinama unazad nas čini da budemo ispred konkurencije. Naš tim čine uigrani i obučeni profesionalni radnici koji na najbolji mogući način izvršavaju postupak selidbe i transporta.

Najtraženije usluge su:

• Selidbe stana i kuće
• Selidbe poslovnog prostora
• Kombi i kamionski prevoz, u Beogradu, zemlji i inostranstvu
• Čuvanje i skladištenje predmeta

MISIJA I CILJ POSLOVANJA

Naša misija je upravo visoka profesionalnost, sigurnost, tačnost, pouzdanost, kvalitet i brzina. Zadovoljstvo naših klijenata kao i odnos cene i kvaliteta naših usluga za nas su IMPERATIV! Nastojimo da uvek i pri svakom postupku premašimo očekivanja klijenata. Sve ove godine nam uspeva da budemo jedna od vodećih agencija za selidbe i transport, najpre u Beogradu a zatim i šire. Stotine zadovoljnih klijenata i njihove preporuke nam to dokazuju svih ovih godina. Na vaše zahteve odgovaramo u svako doba dana, tokom čitave godine.

BeoSelidbe Tim
0
Izvršenih selidbi
0
Zadovoljnih klijenata
0
Tona robe i tereta

Šta je uračunato u cenu usluge?

Besplatna procena selidbe

Jedna od osnovnih aktivnosti koja je uključena u cenu selidbe je procena selidbe. Na Vaš zahtev ukoliko je potrebno vršimo uvek procenu pre obavljanja same selidbe, i na taj način Vas upozanje

Besplatna folija – streč ili puc-puc folija

U cenu naših usluga uračunata je streč i puc – puc folija. Kako bi Vaš nameštaj i roba bili sačuvani od havarija prilikom transporta, jedan od naših prioriteta je da transportni materijal i robu čuvamo.

Demontaža i montaža

Prilikom procene selidbe, navodimo koliko je potrebno vremena za demontažu i montažu, te ste na taj način upoznati i sa ovim segmentom naših usluga. Nemamo prikrivenih i dodatnih troškova.

Besplatna ambalaža, kutije i materijal

Pored streč folije i zaštitnih materijala priliom selidbe, u okviru naših usluga besplatno pružamo sve što je potrebno u pogledu kutija, ambalaže i zaštitne opreme kako bi sačuvali robu koja je predmet selidbe.

Galerija

Mi cenimo vaše vreme i novac - sa nama je siguran put od mesta selidbe do željene lokacije

Posedujemo savremenu opremu, alate i prevozna sredstva kako bi svaka selidba bila uspešno i kvalitetno obavljena. Ukoliko se radi o antikvitetima i vrlo osetljivim predmetima, posedujemo specijalizovane kutije i ambalažu za transport, pored uobičajenih i standardnih kutija koje koristimo prilikom svake selidbe, radi uspešne zaštite svih predmeta, nameštaja i robe. Naši službenici pažljivo i predano vrše proces montaže i demontaže.

Pored postupka selidbe, pružamo usluge besplatnog osiguranja robe i predmeta. To se posebno odnosi na stare, istorijske predmete i antikvitete. Takođe, na vaš poziv pružamo i već pomenute usluge besplatne procene selidbe kao i skladištenja, ukoliko je reč o zahtevnoj i složenoj proceduri. Pored privremenog čuvanja predmeta, naš magacinski prostor rentiramo i ukolko želite samo usluge čuvanja.

Posedujemo kvalitetno opremljene magacine za skladištenje robe i odličnu opremu za selidbu specijalnih tereta od kojih su najtraženije transport TA peći, selidbe klavira, premeštanje kasa; bankomata; printera i mnogih drugih uređaja i mašina.

Naš raznovrsni vozni park klijentima pruža mogućnost transporta robe, u zavisnosti od obima. Ukoliko zahtevate prevoz tj. transport u inostranstvo, mi takođe obezbeđujemo svu potrebnu dokumentaciju, za nesmatan transport. To je još jedan on faktora zašto su selidbe uz naše usluge mnogo lakše i jednostavnije.

 

Sve naše usluge na jednom mestu:

  • Prevoz nameštaja, predmeta i robe kombijem i kamionom,
  • Usluge osiguranja, bilo da se radi o selidbi na područiju Beograda ili za selidbe u inostranstvu,
  • Besplatna procena selidbe,
  • Besplatna ambalaža, kutije i materijal za selidbu,
  • Potpuna žaštita nameštaja, posebnih predmeta i antikviteta,
  • Demontaža i montaža,
  • Čišćenje prostora pre selidbe i nakon selidbe,
  • Odnošenje neupotrebljivih stvari na deponiju,
  • Skladišni prostor od preko 800 m2.
  • Iznajmljivanje prostora u skladištu ukoliko se radi o privremenom čuvanju, ili na duži period.

Vama ostaje samo da nas kontaktirate i precizirate termin selidbe i transporta, a sve ostalo ostaje nama.