GRADSKE SELIDBE

Agencija “BeoSelidbe” pruža usluge transporta i selidbe u gradu Beogradu, kao i međugradske selidbe na nivou cele Srbije i inostranstva. Najzastupljenije selidbe tokom svih godina poslovanja su upravo selidbe na područiju grada Beograda.

Bez obzira koji deo grada je u pitanju i šta je predmet transporta i selidbe, mi na pozive odgovaramo u bilo koje doba dana. Dostupni smo 7 dana u nedelji, 24h dnevno.

Pružamo usluge selidbi stanova, firmi, poslovnog prostora, bilo da je reč o nameštaju, predmetima, istorijskim delima i antikvitetima. Pozivom na broj možete dobiti besplatnu uslugu procene, i na taj način možete biti upoznati o ceni, terminu i potrebnom vremenskom periodu koji zahteva sama selidba. To vam omogućava da dobijete pravovremenu informaciju kako biste vaše obaveze obavljali nesmetano. Mi raspolažemo sa timom profesionalaca koji čine da selidbu ne smatrate opterećenjem.

Bez stresa i brige da će vaše stvari biti oštećene. Sada konačno možete da odahnete jer je zaštita stvari i nameštaja kod nas 100% sigurna.

  • Besplatna procena selidbe

  • Prevoz nameštaja, predmeta i robe kombijem i kamionom

  • Usluge osiguranja, bilo da se radi o selidbi na područiju Beograda ili inostranstva

  • Potpuna žaštita nameštaja, posebnih predmeta i antikviteta

  • Demontaža i montaža

  • Čišćenje prostora pre selidbe i nakon selidbe

  • Iznajmljivanje prostora u skladištu ukoliko se radi o privremenom čuvanju, ili na duži period

Ukoliko se ukaže potreba, raspolažemo magacinskim prostorom površine od preko 800 m2. Možemo ponuditi mogućnost iznajmljivanje prostora u skladištu ukoliko se radi o privremenom čuvanju, ili na duži period.

Zašto izabrati nas?

Dugogodišnje iskustvo i znanje nam omogućava da na najbolji mogući način odgovorimo profesionalno na svaki izazov i učinimo vas srećnim i zadovoljnim klijentom. To nam govore stotine preporuka koje smo dobili od strane zadovoljnih korisnika naših usluga. Usluge selidbe pružamo u svim delovima grada, bilo da je Novi Beograd, Banovo Brdo, Mirijevo, Žarkovo ili Zemun.

Ne dozvolite sebi da svoje dragoceno vreme gubite na selidbu koja može biti prilično mukotrpan posao, već nas kontaktirajte, upoznajte se sa terminima i ostvarite najpovoljnije ponude u gradu. Tu smo za vas uvek i svuda.