MAGACINSKI PROSTOR

Ukoliko nemate dovoljno prostora za odlaganje stvari, nameštaja ili robe, bilo privremeno ili na duži vremenski period, agencija “BeoSelidbe” ovu uslugu pruža za vas. Na tržištu smo se pojavili sa ovom vrstom usluge i možemo reći da smo pioniri i tvorci u tome. Možete nam se obratiti nezavisno od toga da li tražite usluge selidbe, već ukoliko vam je potrebna samo usluga čuvanja, skladištenja nameštaja i stvari, privremeno ili na duži vremenski period.

U praksi je često dokazano da prilikom selidbe stana ili većeg poslovnog prostora dolazi do nemogućnosti klijenata koji su nas angažovali da otpreme svoje stvari i nameštaj privremeno. Često je slučaj ukoliko je stan u procesu izređivanja a klijent mora da se preseili, zbog različitih vremenskih rokova i puno drugih slučajeva, koji zavise od situacije do situacije.

Agencija “BeoSelidbe” raspolaže savremenim magacinskim prostorom, koji je obezbeđen, čuvan, sa izuzetno dobrom izolacijom, što sve predstavlja prave preduslove da predmete, stvari i nameštaj koji se nalazi na privremenom čuvanju ili dužem vremenskom periodu, održi u prvobitnom stanju, bez ikakvih oštećenja.

Magacinski prostor kojim raspolažemo je površine 800 kvadratnih metara. Ova usluga je dostupna 24 časa dnevno tokom cele godine.

Dodatne usluge

Pored same usluge skladištenja i čuvanja u našem prostoru, usluge koje se nalaze u okviru toga su još i:

  • montaža i demontaža stvari i nameštaja,
  • prevoz i otpremanje,
  • pakovanje stvari u kutije,
  • pakovanje stvari u džakove,
  • zaštita i pakovanje osetljivih stvari
  • prevoz na željenu adresu.

Takođe, jako bitno je naglasiti da agencija “BeoSelidbe” poseduje posebno opremljena i adaptirana vozila za prevoz osetljivih stvari, koja zahtevaju posebnu zaštitu. U takvim situacijama spremni smo da odgovorimo na sve izazove.

Ukažite nam poverenje, kontaktirajte nas, i uverite se u kvalitet naših usluga. Dugogodišnje iskustvo, rad i stotine zadovoljnih klijenata garancije su našeg kvaliteta.

365 DANA U GODINI, 00 – 24h SELIDBE I TRANSPORT – 063/22-90-11