SELIDBE U/IZ INOSTRANSTVO

Ukoliko su Vam potrebne usluge selidbe ili transporta robe, nameštaja ili drugih predmeta, na pravoj ste adresi. Selidbe u inostranstvo nisu jednostavan postupak, pre svega zbog potrebne dokumentacije i dozvola za posedovanja stvari, bez kojih postupak nije moguć. Kako biste izbegli nepotrebne napore i gubili svoje vreme, mi smo tu za vas.

Naš glavni moto je brzo, pouzdano, efikasno i uvek na vreme!

Selidbe u, ili iz inostranstva moraju pre svega biti efikasne i produktivne, zbog toga naš tim profesionalnih službenika pruža mogućnost da na najlakši mogući način sprovedemo i realizujemo vašu željenu selidbu ili transport.

Pored ljudskog faktora koji je jako bitan, gotovo i presudan faktora, mi raspolažemo i posedujemo savremeni vozni park i adaptirana vozila, isključivo za selidbe, što predstavlja još jednu u nizu naših snaga i prednosti u odnosu na ostale konkurente. Pored voznog parka raspolažemo i sa savremenom opremom i sredstvima za rad, sto znatno utiče na kvalitet rada i pouzdanost.

Pozivom na broj možete se informisati ukoliko želite transport u povratku, pa ukoliko se uklope termini ostvarite mogućnost određenog popusta, u ili iz inostranstva.

U okviru međunarodnih selidbi pružamo sledeće usluge

  • 1. procene selidbe

  • 2. prikupljanje potrebne dokumentacije i dozvola

  • 3. montaže i demontaže nameštaja i stvari

  • 4. zaštita stvari i nameštaja

  • 5. sam proces prevoza

Kako pružamo usluge selidbe i transporta, posebnu pažnju obraćamo za prevoz i transport starih predmeta, antikviteta, umetničkih dela i drugih umetnina. Razlog toga je naša posvećenost i pažljiva zaštita koju nam omogućava savremena oprema kojom raspolažemo.

Pozivom na broj izbegnite nepotreban stres, gubljenje vremena i što je najbitnije iskoristite najpovoljniju ponudu i cenu. Mi smo tu za vas svakog dana od 00 do 24h.