KUTIJE ZA PAKOVANJE I AMBALAŽA

Neizostavna usluga agencije “BeoSelidbe” je zaštita svih predmeta i nameštaja koji su predmet selidbe, prevoza ili čak samo transporta do željene destinacije. Gotovo je nezamislivo da se postupak selidbe odvija bez kartonskih kutija, zaštitne opreme i odgovarajućih folija. U prvi mah, kartonske kutije deluju kao prilično neupotrebljiv predmet, za više upotreba ali od jako velike je važnosti pri svakom transportu.

Pakovanje garderobe, sitnih stvari, posuđa, tehnike, je samo jedno u nizu zašto su kartonske kutije potrebne. Kutije koje su dobre izolovane, sređene, zalepljene i dobro izolovane mogu biti predmet selidbe.

U našoj ponudi imamo različite vrste kutija za selidbe:

  • Standardne kutije pogodne za uobičajeno pakovanje,
  • Kutije većih dimenzija za selidbe koje su pogodne za veće stambene i kućne uređaje, mtekstil, igračke, električne uređaje,
  • Kutije za selidbu – dupli zidovi podrazumevaju višestruku upotrebu, pre svega za osetljive i lomljivije predmete,
  • Kartonske kutije su adaptirane, prilagođene i rađene po posebnim dimenzijama a po funkcionalnosti i kvalitetu se bitno razlikuju od običnih kartonskih kutija.

Kada smo kod sredstava zaštite i sprečavanja od neželjenih posledica, izuzetno je bitno napomenuti još jedno sredstvo, a reč je o streč folijama i puc puc folijama. Ove dve vrste zaštitnih folija sprečavaju i štite predmete i nameštaj od prašine, prljavštine, ogrebotina, vlažnosti i udaraca pri transportu, skladištenju i prevozu sredstava.

Naši službenici primenjuju ove vrste folija kao obavezno sredstvo i gotovo pri svakom transportu i prevozu. Pažljivo oblažu svaki predmet i nameštaj i na taj način sprečavaju neželjene posledice. Streč folija je sredstvo koje se odlikuje providnošću, visokom elastičnošću, otpornošću, a pre svega je ključna za eliminaciju vlažnosti i oštećenja.

Sa druge strane puc-puc folija je više u upotrebi pri transportu robe, predmeta i nameštaja, jer se odlikuje jako velikim broje malih vazdušnih jastučića koji odolevaju manjim udarcima i na najbolji način čuvaju predmete pri transportu.

Treba istaći da nas možete kontaktirati i ukoliko su vam potrebna ovakva sredstva zaštite, nezavisno od selidbe ili transporta. Pozivom na naš broj se možete informisati o ceni i samoj dostavi. Dostupni smo za Vas tokom svih 365 dana u godini, 24 časa dnevno.

365 DANA U GODINI, 00 – 24h SELIDBE I TRANSPORT – 063/22-90-11